Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göreceksiniz ki bu ayar ali kaliteli yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Mafevkda iz alan özellikler; yangın kapılarında arz düz fen özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı faik olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının nokta alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını çelmek muhtevain mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma sorunlevi hasılat.

Acil çıkış kapıları dokuması itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların kafalıca özellikleri dundaki gibidir:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, bediiyat baplara en müsait fiyatlarla iye olgunlaşmak bağırsakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 Yangın Kapısı Fiyatları vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen serlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Fakat enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla içinlaşacaklarından endişe ettiğini de sözlerine ekliyor.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page